Показує 13 Результат(и)
Риба

Як посмажити рибу правильно: поради і секрети

У смаженому вигляді риба виходить особливо смачною, якщо приготувати її за усіма правилами. Як і на чому смажити різні види риби? Вивчайте кулінарні хитрощі і готуйте дивовижне блюдо на святковий стіл. Як посмажити рибу правильно: Pixabay Загальні поради з жаріння риби Свіжу або свіжоморожену рибу готують різними способами: смажать, гасять, запікають, варять юшку. Але найпопулярнішою …

Риба

Користь і шкода червоної ікри для жінок і чоловіків

Червона ікра – смачний, поживний делікатес, який займає почесне місце в раціоні багатьох людей. Якщо раніше вона була мало кому доступна, то зараз баночку червоної ікри до святкового столу можуть дозволити собі майже всі. Але важливо вибрати справжній продукт, оскільки зараз все частіше можна натрапити на підробку. І окрім цього, перед її вживанням не зайвим …

Риба

Як правильно вибрати м’ясо восьминіга?

У природі існує безліч різновидів восьминогів. Деякі з них отруйні і не вживаються в їжу. На полиці магазинів надходять тільки представники безпечних видів з м’ясом, придатниі в їжу. Восьминоги можуть реалізовуватися у вигляді заморожених або охолоджених тушок, цілими або окремими шматочками. Незалежно від виду, ці морепродукти потрібно завжди уважно оцінювати перед купівлею. Традиційні для восьминога …

Риба

Як правильно вибрати креветки?

Креветки можуть бути морськими і прісноводими, а видів їх налічується понад дві тисячі. Відрізняються ці морепродукти в основному розміром. Смакові якості креветок різних сортів не занадто змінюються. Вибирати креветки потрібно уважно. Зіпсовані морепродукти стають причиною найнебезпечніших отруєнь.

Риба

Як правильно вибрати горбушу?

Горбуша належить самих затребуваних видів риби, завдяки величезній кількості корисних властивостей. Продається вона в цілому вигляді або нарізана на шматки різного розміру. Продавці нерідко використовують хитрощі, щоб продати несвіжий товар та знизити свої збитки. Наприклад, кілька разів заморожену і розморожену горбушу можуть змішувати з охолодженою, а молоду із старою. Відрізнити хорошу рибу, можна тільки за …

Риба

Як правильно вибрати лосось?

Свіжість лосося визначається за загальними критеріями оцінки риби. Зовні повинне створюватися враження, що його тільки що виловили з природного місця існування. Зіпсовану рибу або лосося з явними ознаками тривалого зберігання, купувати не варто. Навіть після ретельного промивання більшість бактерій збережуться, а рибні отруєння вважаються найнебезпечнішими.

Риба

Як правильно вибрати тріску?

може продаватися цілою або у вигляді філе. Якщо купується охолоджена риба, то краще вибирати тріску з супермаркетів, викладену на спеціальній крижаній вітрині. Таку рибу можна повноцінно оглянути і виявити усі її недоліки та переваги. Тріска відрізняється чималими розмірами, тому частіше вона з’являється на прилавках у вигляді філе. У природі її довжина досягає двох метрів.

Риба

Як правильно вибрати сьомгу?

При купівлі сьомги важливо не лише визначити її свіжість, але і враховувати факт того, що деякі недобросовісні продавці можуть видавати за цей сорт риби інших представників лососевих порід, які за вартістю значною мірою поступаються. Відмінною рисою сьомги є її розмір, тому філе або ціла риба відразу відрізнятимуться за вагою.