Показує 53 Результат(и)
Рецепти

Як та скільки варити хінкалі

Популярне блюдо грузинської кухні – хінкалі, нагадує пельмені. Проте вони мають дещо відмітний процес приготування. За розміром вони більші пельменів, тому у любителів часто виникає питання, скільки варити хінкалі за часом і якими способами це можна зробити. Скільки варити хінкалі Способи варіння грузинських м’ясних пельменів різноманітні. Їх можна приготувати на пару, у воді, в каструлі, …

Рецепти

Скільки запікати яблука в духовці шматочками або цілими

Печені яблука не менш корисні, ніж свіжі. Навіть, навпаки, фрукти після теплової обробки краще засвоюються організмом. Це особливо важливо для людей, що страждають проблемами травлення. При правильному приготуванні яблука можна перетворити на дуже смачний десерт з множиною начинок. Щоб випекти смачне і корисне пригощання, потрібно знати, при якій температурі слід запікати яблука, з якими продуктами …

Рецепти

Скільки смажити пельмені у фритюрі, мікрохвильовій печі

Пельмені – це універсальне блюдо, яке підходить і для повсякденного меню, і на свята. Ситне пригощання вабить своїм ароматом і апетитним зовнішнім виглядом, і, причому воно однакове смачне як у відвареному, так і в смаженому вигляді. Окрему увагу варто приділити жарінню напівфабрикатів, цей варіант дозволяє добитися просто приголомшливого смаку. А додавання додаткових компонентів, приміром, сметани, …

Рецепти

Скільки варити вареники з картоплею: особливості приготування і смачні рецепти

Вареники – універсальне смачне блюдо, яке можна приготувати на обід або вечерю, не витративши багато часу. Їх можна приготувати самостійно, придбати в магазині заморожені напівфабрикати. Скільки варити вареники з картоплею Щоб блюдо вийшло смачним, а тісто не розвалилося при варінні, важливо знати, скільки за часом потрібно готувати продукт. Зліплені своїми руками або куплені в магазині …

Рецепти

Простий рецепт млинців

Для приготування цих млинців необхідно брати 6% відсоткове молоко, саме цей інгредієнт зробить їх дуже ніжними і смачними. Ще один важливий момент, про який не варто забувати під час приготування, – це півгодинна витримка тіста, це необхідно зробити для того, щоб борошно з яйцями стали абсолютно гомогенною масою. Окрім жирного молока, особливу родзинку смаку надає …

Рецепти

Як приготувати сирну паску: 4 чудові рецепти

У наближення свята Святого Воскресіння приходить час збирати усі найсмачніші рецепти. Окрім забарвлених яєць і традиційних страв, на стіл готують паску. Готувати її можна як з випічкою, так і без. Але перший варіант вигідніший, оскільки можна зробити декілька порцій для тривалого зберігання. Єдиною загальною умовою буде використання сиру. Існує велика кількість рецептів. Особливо слід виділити …

Рецепти

Як приготувати солянку: особливості блюда і рецепти приготування

Солянка – блюдо, від якого складно відмовитися. Це суп на крутому бульйоні, який може бути зварений на чому завгодно і з чим завгодно. Незважаючи на чудовий смак супу, процес його варіння завжди простий. Окрім задоволення смакових запитів, солянка вважається одним з найкорисніших і ситніших супів. Велика перевага віддається блюду з тушкованим м’ясом або рибою. Мала …

Рецепти

Як приготувати пампушки вдома: особливості випічки і найсмачніші рецепти

Зробити пампушки в домашніх умовах нескладно, але знадобиться багато терпіння. Десерти можуть бути на будь-який смак – з начинкою, з глазур’ю, дуже солодкі, дієтичні і навіть солоні. Домашні пампушки не залишать байдужими навіть найвередливіших. Як приготувати пампушки домашніх умовах Перед тим, як приготувати пампушки, треба підготувати основні інгредієнти. Їх точний список залежить від вибраного рецепту. …