Показує 34 Результат(и)
М'ясо

Як смажити бекон тонкими скибочками: секрети приготування

Бекон – традиційна закуска жителів Америки, Великобританії, Ірландії. Але не лише вони люблять готувати тонкі скибочки свинини на сніданок. Як смажити бекон Останнім часом це блюдо отримало популярність і в нашій країні. Проте, щоб отримати смачні і хрусткі скибочки, доведеться опанувати секрети кулінарного мистецтва. Тому треба знати, як правильно приготувати бекон Куплений Куплені слайси приготувати …

М'ясо

Як готувати купати

Купати відносяться до поширеного виду блюд грузинської кухні. Основу виробів складає куряче, свиняче або яловиче м’ясо. Подрібнений фарш поміщається у свинячу кишку, і набуває вигляду ковбаски. Ковбаски можна приготувати самостійно з великою кількістю спецій, або придбати готові напівфабрикати. Існує безліч варіацій, як приготувати купати в домашніх умовах. Їх смажать на сковороді, на мангалі, в мультиварці, …

М'ясо

Як готується хаш: вірменський, грузинський, зі свинини

Хаш – насичений м’ясний бульйон. Це блюдо кавказьких народів. При правильному приготуванні воно виходить дуже ситним, ароматним і смачним. Блюдо вважається бюджетним. Як приготувати хаш в домашніх умовах Без зусиль можна знайти багато рецептів приготування з фото покроково. Існує безліч варіацій цього блюда. Кожен зможе знайти ідеальний для себе варіант. Класичний рецепт Традиційний рецепт хаша …

М'ясо

Як смачно приготувати козлятину

М’ясо кіз багате корисними мікроелементами і дуже поживне. Зазвичай блюда з козлятини готують люди, які займаються розведенням цих тварин. Як смачно приготувати козлятину Козлятина не користується популярністю унаслідок специфічного запаху. Проте, якщо правильно варити або запікати м’ясо, знати скільки часу треба на термічну обробку, то вийде відмінне блюдо без запаху. У духовці Щоб позбавитися від …

М'ясо

Способи приготування вареного сала і смачні рецепти

Хоча сало подобається багатьом м’ясоїдам, частіше усього його солять з часником і з спеціями, та залишають в холодному місці до його повної готовності, а не варять в каструлі. Гурмани стверджують, що варене сало не лише смачне, але і ще неймовірно ніжне, просто тане у роті. Як готувати варене сало Щоб воно таким і вийшло, слід …

М'ясо

Скільки смажити яловичу печінку до готовності

Яловича печінка є дуже цінним і поживним продуктом. У ній міститься велика кількість мікроелементів, необхідних організму людини. Печінку часто рекомендують вживати лікарі при анемії, тому що в ній високий вміст заліза. З неї можна приготувати дуже смачні блюда, головне, знати скільки за часом її варити до м’якості. Скільки гасити яловичу печінку Переварений продукт стає жорстким, …

М'ясо

Скільки за часом солити сало – смачні рецепти приготування

Це не лише дуже корисний продукт, але і смачний, а щоб так і було, треба знати, як правильно вибрати і скільки його солити. Саме від способу приготування залежить, наскільки воно буде ніжним і м’яким або щільним, гострим і ароматним або просто солоним. Скільки солити сало Щоб готове сало не розчарувало, треба правильно вибрати продукт. Для …

М'ясо

Скільки готувати рульку: в духовці, на мангалі або в мультиварці

Свиняча або яловича рулька – поживне і ситне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Рулькою називають частину окосту, яка прилягає до колінного суглоба. Її використовують для приготування наваристих супів, холодцю, рулетів з начинкою, запікають з овочами і різними спеціями. Скільки готувати рульку Хороша хазяйка обов’язково повинна порадувати своїх домочадців ситним і смачним блюдом. Важливо знати, як …