Зелень

Де і як правильно зберігати базилік в домашніх умовах?

Базилік може довго зберігатися тільки, якщо листя його свіже, на них немає ушкоджень, жовтизни або ознак гниття. Якщо в пучку листя є в’ялі, пожовклі або зіпсовані, то їх потрібно обов’язково видалити. Інакше увесь запас базиліку швидко стане непридатним для споживання.

Де і як правильно зберігати крес-салат в домашніх умовах?

Зберіганню підлягає тільки свіжий крес-салат із зеленим листям без ознак в’янення, пожовтіння або гниття. Якщо листя важко, виходить, назвати свіжими, то зіпсуються вони дуже швидко. В деяких випадках, навіть спожити в їжу салат буде складно. Якщо, наприклад, листя стало в’янути…
Читати далі

Де і як правильно зберігати порей в домашніх умовах?

Порей відрізняється тривалими термінами зберігання. Навіть у свіжому вигляді він може зберігати свіжість впродовж декількох тижнів. Якщо скористуватися додатковими засобами (пісок, тирса, папір), то період цей зберігання декілька місяців.

Де і як правильно зберігати кріп в домашніх умовах?

Зірвати з грядки свіжу зелень, у тому числі і кріп, і додати у свій раціон не всі мають таку можливість. Саме тому, багатьом доводиться вирушати за кропом в магазин. Але не кожен же день бігати туди за цим продуктом –…
Читати далі

Де і як правильно в домашніх умовах зберігати щавель?

Щавель зберігає свою свіжість досить недовго, у зв’язку з чим кожен, хто бажає додавати його у свій раціон не тільки влітку,а в інші пори року, повинні знати, як заготовлювати щавель і де він повинен знаходитися з метою тривалого зберігання.