Як варити як робити закуски з варених яєць по хвилинах. У яку воду класти, як правильно варити круто і некруто.
Інші продукти

Як готувати закуску з варених яєць

Для приготування найпростішої закуски з варених яєць – фаршированих курячих яєць – може знадобитися від 20 хвилин до 1 години, залежно від складності начинки.

Як варити як робити закуски з варених яєць по хвилинах. У яку воду класти, як правильно варити круто і некруто.

Начинки для фаршированих яєць

Як робити фаршировані яйця

  • 1. Зварити курячі яйця (10 штук)остудити і очистити від шкаралупи.
  • 2. Кожне яйце розрізати навпіл уподовж, вийняти жовток.
  • 3. Приготувати начинку по одному з рецептів.
  • 4. Фарширувати половинки варених яєць начинкою з невеликою гіркою.
  • 5. Викласти фаршировані яйця на тарілку, прикрасити зеленню.

Ваші фаршировані яйця готові!

Лосось, жовтки, майонез і кріп

  • 1. Відварене філе лосося (200 грам) розім’яти вилкою і змішати з подрібненими жовтками (8 штук).
  • 2. Додати дрібно порізаний кріп (3 гілочки), заправити майонезом (2 столових ложки) і прикрасити ікрою.

2 види сиру, жовтки, майонез

  • 1. Сир “Эмменталь” (100 грам) дрібно натерти і з’єднати з розім’ятими жовтками (8 штук).
  • 2. Вершковий сир (2 столових ложки) змішати з подрібненим пір’ям зеленої цибулі (5 штук), додати жовткову суміш і покласти майонез (2 столових ложки).

Шинка, болгарський перець, гірчиця жовтки

  • 1. Порізати шинку (100 грам) на дрібні шматочки і з’єднати з подрібненими жовтками (8 штук).
  • 2. Подрібнити червоний болгарський перець (1/2 штуки), змішати з сумішшю з шинки і жовтків і заправити гірчицею (1 столова ложка).

Шпроти, майонез і жовток

  • 1. Шпроти (350 грам) розім’яти за допомогою вилки, додати подрібнений кріп (за смаком).
  • 2. Розім’яті жовтки (6 штук) з’єднати з шпротами і залити майонезом (2 столових ложки).

Сир, майонез, часник і жовток

  • 1. Жовтки (3 штуки) рівномірно розім’яти і змішати з майонезом (3 столових ложки).
  • 2. До отриманого фаршу додати твердий сир (50 грам) натертий на дрібній терці і видавити часник (2 зубчики).

Солона горбуша, жовток, майонез

  • 1. Жовтки (4 штуки) розім’яти вилкою і змішати з дрібно порізаною петрушкою (за смаком).
  • 2. Філе солоної горбуші (150 грам) порізати на дрібні шматочки, змішати з жовтковою масою і заправити майонезом (3 столових ложки).

Сир, морква, жовтки

  • 1. Розім’яті вилкою жовтки (5 штук) змішати з тертою на дрібній терці відвареною морквою (2 столових ложки).
  • 2. Тертий сир (3 столових ложки) і мелені волоські горіхи (1 чайна ложка) заправити лимонним соком (1 чайна ложка) і з’єднати з жовтковою сумішшю.

Маринований огірок, жовтки і майонез

  • 1. Жовтки (5 штук) з’єднати з часником (2 зубчики), посолити і додати майонез (3 столових ложки).
  • 2. На великій терці подрібнити маринований огірок (1 штука) і з’єднати з жовтковою масою.

Мідії, жовтки, огірок і майонез

  • 1. Яєчні жовтки (4 штуки) розім’яти вилкою, додати дрібно порізані копчені мідії (150 грам) і посолити.
  • 2. Додати натертий на великій терці свіжий огірок (1 штука) і заправити майонезом (2 чайних ложки).

Креветки, вершки, гірчиця і жовтки

  • 1. Жовтки (5 штук) дрібно покришити, додати дрібно нарізані варені креветки (150 грам) і свіжий огірок (1 штука).
  • 2. Жирні вершки (50 миілілітрів) змішати з гірчицею (1 чайна ложка), посолити і все з’єднати.

Яйца під сирно-томатним соусом

Продукти

  • Курячі яйця – 8 штук
  • Сир – 150 грам
  • Вершки жирність 10 – 3 столових ложки
  • Помідори – 500 грам
  • Цибуля – 1 штука
  • Болгарський перець (зелений) – 1 штука
  • Петрушка – за смаком
  • Вершкове масло – 1 столова ложка
  • Перець і сіль – за смаком

Як приготувати яйця під сирно-томатним соусом

  • 1. Круто відварені яйця (8 штук) розділити уподовж на дві половинки. Витягнути жовтки, розім’яти вилкою.
  • 2. За допомогою великої терки подрібнити сир і розділити на три частини. Першу змішати з жовтками, залити вершками, додати перець і посолити.
  • 3. У половинки варених білків покласти начинку, що вийшла. Яйця викласти у форму для духовки.
  • 4. Дрібно порубану цибулину змішати з дрібно нарізаним болгарським перцем і обсмажити їх в сотейнику 3 хвилини.
  • 5. Півкілограма помідорів порубати ножем на шматочки і разом з соком додати в сотейник до лука і перцю. На сильному вогні варити 5 хвилин.
  • 6. Згори посипати другою частиною сиру і гасити ще 5 хвилин (під кришкою). Сумішшю, що вийшла, залити яйця, посипати сиром, що залишився, і прогріти ще 10 хвилин.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *